RINORI TRAVEL GmbH
RINORI TRAVEL GmbH
RINORI TRAVEL GmbH
kërko fluturimin
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërko udhëtimin

 Rinori Travel - Call Center
RINORI TRAVEL GmbH

Mirë se erdhët te RINORI TRAVEL!

RINORI TRAVEL - Rruga më e sigurt për në vendlindje! Ofrojmë fluturime për destinacione të ndryshme si dhe udhëtime me autobus Zvicër - Kosovë.

RINORI TRAVEL GmbH
Fluturimet dhe Çmimet aktuale
 • Zurich - PrishtinëMËR,22 GUS 2018, 06:4059 chf *  
 • Enj,23 GUS 2018, 06:4040 chf *  
 • Prishtinë - ZurichMËR,22 GUS 2018, 09:35500 chf *  
 • Enj,23 GUS 2018, 09:35349 chf *  
*one way, exls. Steuern und Gebühren
Shiko planin e udhëtimit
RINORI TRAVEL GmbH
Informationen und aktuelles bei Rinori Travel

Rezervime online!

Ab jetzt buchen Sie Ihren Flug oder Ihre Busfahrt günstig online. Sie können einfach, schnell und sicher Ihre Reise bezahlen, z.B. per Sofortüberweisung ...


Rezervime online! lexo më tutje

Mit uns Fliegen & Fahren!

RINORI TRAVEL ermöglicht Ihnen mit günstigen Preisen in Ihre Heimat zu fliegen oder fahren. Rinori Travel ist ein zuverlässiger Partner für Ihre Reise...


Mit uns Fliegen & Fahren! lexo më tutje

RINORI TRAVEL GmbH
Rezervo dhe paguani online
 Credit Card Credit Card Parapagesë Parapagesë PostFinanc PostFinanc
 Credit Card            Transferim i menjëhershëm!
direkt beim Buchen.
 PostFinanc           
RINORI TRAVEL GmbH

Flüge nach SKOPJE

 • Zurich - ShkupMËR,22 GUS 2018, 06:5050 chf *  
 • Pr,24 GUS 2018, 06:4570 chf *  
 • Shkup - ZurichMËR,22 GUS 2018, 09:45349 chf *  
 • Pr,24 GUS 2018, 09:45250 chf *  
 Nächste Busreisen: Zvicër Kosova

Nächste Busreisen: Zvicër - Kosova

Bus ab Zürich/Luzern/Bellinzona/Chiasso
 • Zvicër - KosovaPr,24 GUS 2018, 16:0080 chf *  
 • Ma,28 GUS 2018, 16:0080 chf *  
 • Kosova - ZvicërMËR,22 GUS 2018, 07:00100 chf *  
 • Sht,25 GUS 2018, 07:00100 chf *  
 Rent a Car Prishtina
RINORI TRAVEL GmbH
 TUI fly
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.