Impressum

RINORI TRAVEL

Tel: +41 (0) 44 804 98 98
Fax: +41 (0) 43 816 29 34
E-Mail: info(at)rinoritravel.com


Përgjegjës për përmbajtje:
Arben Rashiti


Mohim - Sqarim

Të gjitha lidhjet në këto faqe janë referenca të palës së tretë.  Për ligjshmërinë e faqet e lidhura janë përgjegjës pronarët e tyre. për çdo përmbajtje të faqeve të tilla jo të shëndoshë ligjore, ne distancohemi tërësisht. Nëse ju keni ndonjë vërejtje apo sugjerime për faqet e tilla, ju lutem përdorni të dhënat e përkatëse të kontaktit.
Ju lutemi kini parasysh të drejtën e autorit e fotografive në këtë faqe. Pa pëlqimin e shprehur, nuk mund të përdorni ilustrime dhe tekstet për riprodhimin privat apo komercial, kopjimin, modifikimin, ose shitjen tek palëve të treta.


FOTOGRAFIT

© Fotolia.com: © svort , © Aleksei Potov, © majeczka

Te gjitha të drejtat e fotografive janë të mbrojtura me ligj.

 

Realisierung und Programmierung des Bookingsystems
Webkos - Internet & E-Business
Booking-Systems I-Booking By WEBKOS

 

Rinori Travel
Zürich

Tel: +41 (0) 44 804 98 98
Fax: +41 (0) 43 816 29 34
E-Mail: info@rinoritravel.com
Postfach 2465 8060 Zürich Flughafen

Rinori Travel
Gjilan

Tel. +381 (0) 280 325 444
Mob.+377 45 218 618
E-Mail: info@rinoritravel.com

Rinori Travel
Preshevë

Tel&Fax.+381(0) 17 668 989
Mob.+381(0) 63 80 20 819
E-Mail: info@rinoritravel.com

Rinori Travel
Kumanovë

Tel.+389(0) 31 439 350
Fax.+389(0) 31 439 351
E-Mail: info@rinoritravel.com